Tekijät ja oikeudet

Outi Oja 

Kirjallisuudentutkija, kriitikko ja opettaja.

Noora Hapuli 

Hämeenlinnalainen lukiolainen, joka vapaa-ajallaan kuuntelee raskasta musiikkia, maalaa erikoisia asioita ja viettää aikaa läheisten ihmisten kanssa. Noora kirjoittaa kolumneja, runoja ja pitkiäkin tarinoita. Kaiken pohjalla on kuitenkin aina ollut rakkaus lukemiseen. Siitä on muodostunut elämäntapa.

Susanna Itäkare

 

Simo Laitakari

On uudistanut Iilimadon verkkosivut.

Eerika Lehtinen

Vastaa Iilimato-sivuston valokuvista. Eerika on hämeenlinnalainen lukiolainen joka suunnittelee toista valokuvanäyttelyään, soittaa kitaraa bändissä ja aikoo isona olla kulttuuri- ja/tai mediahommissa.

Juhani Niemi 

On kirjoittanut kirjailijaelämäkertoja, tutkinut kirjallisen menestyksen sosiologiaa ja muun muassa muumikirjoja. Valtion kirjallisuustoimikunnan jäsenenä hän lukee paljon uutta lasten- ja nuortenkirjallisuutta. Hän on mukana myös Suomen Nuorisokirjallisuuden Instituutin julkaisutoimikunnassa.

Olga Poropudas

Hämeenlinnalainen lukiolainen, jolle kelpaa monenlainen kirjallisuus. Kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia ovat mm. lähes kaikki mikä liittyy Japaniin, animaatioelokuvat, sarjakuvat, pleikkari, piirustus sekä historialliset ja vähän omalaatuiset jutut. Genreistä kiinnostavat ehkä eniten seikkailu, scifi ja fantasia, jota ei ole kopioitu Tolkienilta. Hyvä huumori on aina plussaa.

Maili Öst

Kirjallisuudentutkiskelija, joka tekee sanojen maistelua, kääntelyä ja vääntelyä työkseen. Lukutoukkailun lisäksi Maili harrastaa ikimetsiin eksymistä, itikoitten syöttämistä ja yleistä ihmettelyä.

Pajari Räsänen 

On osallistunut Iilimato-hankkeen toimintaan suunnittelemalla sen alkuperäiset verkkosivut. Pajari on ammatiltaan kirjallisuudentutkija.
Jollei muuta mainita, sivuston valokuvat on ottanut Eerika Lehtinen.
Kirjojen kansikuvien oikeudet ovat teosten kustantajilla tai vastaavilla oikeuksien haltijoilla.